1\2 ك صدور فراخ وهى مثلج شوى نقطعها شرايح رقيقه
بصلتين مقطعه قطع ضغيره او مبشوره
فلفل اخضر مقطع شرائح
طماطم مفرومه(يعنى متقطعه صغير)
3 فصوص ثوم مفروم
1 علبه زبادى
البهارات:ملح-فلفل اسود- قرفه- 2ملعقه خل -بهارات فراخ- بابريكا- وكزبره ناشفه(اختيارى)
الطريقه:
نضع البصل والثوم فى زيت قليل ونشوحه لما يشقر اللون وبعدين نحط الدجاج ونقلب لما يبيض لونه نحط البهارات كلها ونقلبه ونغطيه لما ينزل مايته على نار متوسطه لما تقرب تنشف مش تتحرق هااا نحط الطماطم والفلفل ونقلب وبعدين الزبادى والخضار هينزل المايه بتاعته اصلا شوفى لى احتاجت مايه حطى بس مش كتير
وبالهـــــــــــــــــنا والشـــــــــــــــفا